Galaconcert van de masterclass van maestro Daniel Ottevaere

Galaconcert van de masterclass van Maestro Daniel Ottevaere : 13 sopranen in één concert !!!


We zijn verheugd om u uit te nodigen op het galaconcert van de internationale masterclass ‘Triomf van de Kunst’, onder leiding van maestro Daniel Ottevaere.

Daniel Ottevaere is een Belgische bas. Hij studeerde in België, Italië en Oostenrijk, alvorens toe te treden tot de ‘École d’opera de Paris’ en vestigde zich dan in Frankrijk. Na zijn debuut in de opera van Parijs, werd hij vaak uitgenodigd op de Franse en internationale podia. Naast zijn activiteiten als zanger, heeft Daniel Ottevaere verschillende mise-en-scenes en spektakels opgezet. Ook doceert hij zang aan de École Normale de musique de Paris, en aan de Koninklijke muziekkappel koningin Elisabeth te Brussel.

Met de participatie van:
Paulien Vanovermeire, Sarina Cohn, Sarah Defrise, Gabrielle Philiponet, Déborah Salazar-Sanfeld, Laure Campion, Clara Inglese, Zoé Gosset, Elisa Amand, Stephany Ortega, Fangxi Bao, Aurélie Castin, Ana Kostic
De pianobegeleiding zal door Tzvetana Gigova gedaan worden, laureate van internationale wedstrijden.
Het programma zal aria’s en duetten bevatten van verschillende opera’s die door muzikale genieën gecomponeerd zijn.

Na afloop van het concert kan U alleen de musici en Maestro ontmoeten tijdens een hapje en een drank.

Adres: Abdij van Dielegem, Jean-Tiebackxstraat 14, 1090 Brussel, België
Datum en uur: Zondag 23 oktober 2016 om 19:00
Tickets: €10 voorverkoop en €15 ter plaatse, studenten €10, gratis voor kinderen onder 8 jaar.
Voorverkoop: u kan uw tickets reserveren, door een overschrijving te doen op het volgende rekeningnummer BE03 5230 8069 5284. Vergeet niet uw naam en voornaam te vermelden in de mededeling. U zal uw naam terugvinden op de lijst aan de ingang.
*  Voorverkoop is mogelijk tot uiterlijk 20 october 2016. Reserveer tijdig want het aantal zitplaatsen is beperkt. Reserveer snel uw kaarten!

Reservatie en informatie: +32479136554, +32488819135. E-mail: info@triomphedelart.org

Reageren is niet mogelijk