Over

Triomf van de kunst, vzw

De vzw Triomf van de kunst, gebaseerd in Brussel, is gecreëerd in 2014, dankzij het initiatief van internationale supporters voor cultuur en amateurs tewerkgesteld in verschillende sectoren van de Belgische hoofdstad. De Triomf van de kunst heeft als doel het identificeren en het steunen van de meest getalenteerde en veelbelovende jongeren in de kunsten, het onthullen van hun creativiteit, de professionele ontwikkeling van creatieve teams en individuele uitvoerders. Dit allemaal zal gebeuren dankzij het organiseren van grootschalige culturele projecten op internationaal niveau.

De doel(en) van de associatie:

  • Het organiseren van concerten en andere culturele evenementen
  • Het zoeken en steunen van de meest getalenteerde en veelbelovende individuen in de kunsten om hun creativiteit te onthullen
  • Het organiseren van culturele projecten
  • Het promoveren van ervaringen van professionele kwaliteit voor jonge professionelen

en andere activiteiten gerelateerd aan deze vier doelstelligen.

Wenst u Triomf van de kunst te helpen?

“Triomf van de kunst, vzw” is een niet-profit associatie die van geen enkele staatssubsidie geniet. Om zijn de doelen te bereiken, hangt onze associatie af van de vrijgevigheid en de bijstand van zijn trouwe vrienden. Elke gift is van groot belang voor ons. Schenkingen kunnen worden gegeven, met de referentie “gift”, dankzij bank overdracht naar bankrekeningnummer:
IBAN: BE27 0018 5876 0173
BIC: GEBABEBB
Uw hulp is vitaal voor ons!

Concerten, Recitals

De Triomphe de l’Art / Triomf van de Kunst organiseert concerten en recitals voor uw klanten en werknemers, of zelfs bij u thuis.
De lengte, het programma en de prijs worden aangepast om uw smaak en voorkeur te bevredigen.
Contacteer ons voor meer informatie over de verschillende pakketten.
E-mails: triomphe.de.lart@gmail.com; info@triomphedelart.org
Telefoonnummer: +32488819135, +32479136554

Reageren is niet mogelijk